INFORMATII NOI in cazul SINUCIDERII lui SERGIU,cantaretul de muzica populara care si-a curmat viata la numai 22 de ani. Iata care a fost FILMUL TRAGEDIEI


O apropiată a familiei a declarat, în exclusivitate pentru observator.tv, că Sergiu Curcă s-a sinucis în data de 31 decembrie, în jurul orelor 15.00-16.00, după ce a vorbit cu apropiați, dar și cu familia.

Filmul sinuciderii lui Sergiu Curcă

Cântărețul a vorbit, duminică, în jurul prânzului cu bunica fostei lui prietene, căreia i-ar fi spus că este obosit, dar că va merge să cânte la restaurantul Subcetate din Lipova, în noaptea de Revelion.

Câteva ore mai târziu, tatăl lui l-a sunat și l-a invitat la masă, tânărul de doar 22 de ani spunându-i că va ajunge la el peste câteva minute.

Cântărețul a coborât apoi la etajul 3 al blocului unde locuiește, la o vecină, căreia i-a cerut două țigări, spunându-i și acesteia că este „foarte obosit”.

Ulterior, el a revenit în apartament și nu a mai răspuns la telefon nici prietenilor, nici familiei.

A doua zi, tatăl lui a mers să vadă ce se întâmplă și l-a găsit pe tânăr spânzurat cu cordonul de la halatul de baie de colțul unei uși și nu de mânerul ușii, așa cum s-a spus inițial.

Sergiu Curcă se simţea singur

Tânărul a lăsat un bilet de adio, pe care tatăl l-a găsit la intrarea în apartament, în care și-a explicat gestul. El a scris că simte singur și le-a cerut iertare părinților, cerându-le să „nu-l uite” și nu „să-l uite”, așa cum s-a speculat în primele zile după deces.

Potrivit informațiilor furnizate observator.tv, Sergiu Curcă nu era o persoană depresivă și nici nu mai avusese vreodată vreo tentativă de a-și lua viața.

Trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus astăzi la fostul Cinematograf Lipova.

Familia a anunțat, miercuri, că înmormântarea lui Sergiu Curcă va avea loc joi, 4 ianuarie, la ora 14:00, la Cimitirul Vechi (Băile Lipova).

Loading...

Lasă un răspuns