Injungheata de 10 ori, nu a murit. Acum batranetea a rapus-o

Frumoasa actrita,Theresa Saldana, cunoscuta din filmul ‘Raging Bull’ (1980) si din serialul de televiziune ‘The Commish’, a murit la 6 iunie. Aceasta avea varsta de 61 de ani si o viata marcata de o intamplare naucitoare.

Actrita din America a devenit cunoscuta din ce in ce mai mult dupa ce a supravietuit unui atac al unui fan obsedat de ea. Acesta nu a ezitat sa o loveasca de 10 ori cu un cutit. Dupa atacul suferit, actrita a luptat pentru a dezvolta o campanie prin care a expus numeroasele riscuri pe care si le asuma o vedeta. Oamenii nu au idee cat de greu este sa fii celebru, in spatele unei imagini sclipitoare.

Saldana a jucat in filme ca ‘I Wanna Hold Your Hand’ (1978) si ‘Raging Bull’, celebrul film asupra campionului de box realizat de Martin Scorsese, cu Robert De Niro in rolul principal, si in care actrita o interpreta pe sotia personajului jucat de Joe Pesci.

VEZI SI: SOC: O romanca a fost UCISA de Statul Islamic

Loading...

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Prinţesa Diana, DEZVALUIRI audio înregistrate în SECRET, despre căsnicia nefericită, încercările de sinucidere şi ameninţările din partea Camillei - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns