Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, participa la procesul privind cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de Cristian Cioaca la primul termen al procesului in care este judecat pentru uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu, in Pitesti, luni, 4 martie 2013. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Înregistrare BOMBA cu mama Elodiei! Ce spune aceasta despre avorturile avocatei dispărute


În ultimele zile au apărut tot felul de informaţii care se presupun a veni din dosarul celei mai controversate dispariţii din istoria României. S-a scris că anchetatorii ar fi găsit urme de sânge care ar fi provenit de la un presupus avort pe care l-ar fi făcut Elodia.

Contactată de reporterii Antena Stars, mama Elodiei a făcut dezvăluiri în premieră şi în exclusivitate. Aceasta a declarat că e imposibil ca aceasta variantă să stea în picioare, căci fiica ei sub nicio formă nu ar fi făcut întrerupere de sarcină. Nu de alta, dar avocata pe care o caută o Românie întreagă ar fi fost dornică să devină mamă şi nu ar fi făcut un astfel de gest necugetat.

„Sunt nişte chestii foarte murdare. Eu nu ştiu de unde au ieşit aşa prostii. Sunt bancuri şi prostii scoase de Maria Vasii. Nu există aşa ceva! Au fost pete de sânge peste tot. De la sângele Elodiei, de la crima pe care a făcut-o. Nici nu s-a întâmplat aşa ceva. A fost prima oară când a putut să facă un copilaş. Se căznea să facă. Nu să facă aşa ceva. După 11 ani încearcă să îmi denigreze fiica”, a declarat mama Elodiei pentru Antena Stars. Mai mult decât atât, întrebată despre nepoţel, femeia a spus că nu l-a mai văzut de mult, căci familia lui Cristian Cioacă nu o lasă să se apropie de el: „Nu am cum să îl văd. Îl sminteşte la cap cu tot felul de chestii. La mintea lor… la familia lor… sunt în stare de orice. Îi spun că eu sunt de vină că tăticul lui e în închisoare. Nu am fost curând. Am fost mai de mult. Că e interzis”.

La 11 ani de la dispariţia Elodiei, mama celebrei avocate a luat o decizie importantă. Aceasta doreşte cu ardoare să schimbe verdictul dat de judecători şi să redeschidă dosarul: „Mai bine mergeţi la penitenciar. Să îi luaţi interviu. Trebuia închis pe viaţă. O să redeschidem proces. Ca să îl învăţăm minte. Să ispăşească pe viaţă. Să nu mai vadă lumina soarelui. Rănile nu se vindecă niciodată”.

Loading...