spaga-medic

Un medic de garda este personajul principal intr-o poveste trista pentru cei care se numesc pacienti. Acesta nu se sfieste sa vorbeasca despre spaga in timpul serviciului. Sunat pentru a oferi informatii despre o viitoare operatie, medicul de garda Buga Andrei, nu se arata strain de intelesul cuvantului „SPAGA”.

Mai mult decat atat, este glumet si cat se poate de relaxat la telefon cand i se atrage atentia ca este inregistrat. In Spitalul Judetean Buzau se intampla lucruri bizare. Sunt oameni care se plang spunand despre cadrele medicale ca nu isi dau interesul. Cu cateva saptamani in urma, la urechile presei au ajuns vorbe urate despre ceea ce se petrece la UPU Buzau. Acolo oamenii astepta in picioare, cu orele. Cadrele au si o scuza: nu sunt de ajuns medicii. Dar scaune sunt? Oamenii sunt filmati stand in picioare, ghemuiti sau pe afara.

VEZI AICI CAZUL REVOLTATOR: TOTUL A IESIT LA IVEALA – SPITALUL UNDE SE MOARE CU ZILE

DNA, DORMITI?

Referitor la medicul buzoian, acesta a fost intrebat daca stie cat mai este spaga pentru o operatie. In loc sa aiba o atitudine respingatoare cand aude de spaga, acesta o da cotita si il sfatuieste pe barbatul care i-a pus intrebarea, sa vorbeasca a doua zi cu chirurgul.

Se pare ca nu e greu sa demonstrezi ca medicii iau spaga de la amaratii care isi doresc sa fie salvati. Nu spunem ca toti sunt asa, numai ca exista locuri in Romania unde spaga iti este salvarea. 

Loading...