gore

Este unul dintre cei mai puternici interlopi din tara noastra si a ingrozit prin apucaturile lui bolnave. Cunoscut drept Gore din Cluj, pe numele adevărat Marius David (38 de ani), este cunoscut pentru infatisarea lui si faptele penale pe care le-a savarsit.

Bratele lui mari l-au diferentiat de marii interlopi, in schimb faptele ilegale sunt asemanatoare cu cele ale interlopilor de nivel international.. Conform unui site monden din Romania, in cazierul lui Gore exista zeci de plângeri penale de la femei care l-au acuzat de viol sau scandalul cu mascaţii dintr-o discotecă din Oradea. Pentru cei care nu stiu, acest barbat a intrat in spatele gratiilor pentru tentativă de omor după ce în 2001, când a ajuns la Palma de Mallorca, a avut un conflict cu un bucureştean considerat „un trădător”, căruia i-a tăiat mâna cu o sabie.

VEZI SI: CEL MAI CAUTAT INFRACTOR ROMAN RADE DE POLITIE PE FACEBOOK

Are un comportament plin de violenta si in randul celorlalti interlopi, isi arata superioritatea oricand are ocazia. Desi a facut inchisoare si in Spania, si intors in tara a dat de numeroase probleme cu oamenii legii, interlopul nu a renuntat la „viciile” de altadata.

Aceasta este Romania in care interlopii isi fac de cap, chiar daca se presupune ca legea isi face treaba. Decat sa zici „Romania lucrului bine facut”, mai real este sa spui „Romania interlopului viclean”!

Loading...
loading...