INTERLOPUL care l-a TAIAT cu SABIA pe politistul din Suceava EXPLICA MOTIVUL faptei sale: A FOST O CONFUZIE!

Potrivit unei comunicat trimis de Ionel Costel Prelipcean, membru al familiei lui Alexandru Huţuleac, presei locale, interlopul a crezut că este atacat de „rivalii” care încearcă să-l omoare.

Mai mult, Huţuleac susţine că în nefericita dimineață a zilei de 5 decembrie poliţiştii n-au respectat procedurile.
În comunicatul tansmis de familia lui Alexandru Huţuleac se arată că acesta regretă enorm ceea ce s-a întâmplat și se roagă neîncetat pentru sănătate și putere pentru Dan Ciprian Sfichi și membrii familiei sale.

Tânărul poliţist a fost la un pas de moarte și are leziuni extrem de grave, despre care e greu de spus dacă se vor vindeca complet ori dacă acesta nu va rămâne cu sechele.
„Ironia sorţii face ca cei doi, Alexandru Huţuleac şi Dan Ciprian Sfichi, să se cunoască şi să îmbrăţişeze aceeaşi pasiune a sportului, cea a culturismului. Cu aproximativ două-trei zile înainte de a se produce incidentul nefericit, Huţuleac Alexandru a primit ameninţări cu moartea şi cu violenţă asupra familiei şi asupra locuinţei sale. În tot acest timp, Huţuleac Alexandru nu a ştiut că la uşă se află poliţia, ci a crezut că este atacat şi familia sa este pusă în pericol.

Mai arătăm că era întuneric beznă, nu era lumină, nici în încăpere şi nici afară nu era o sursă de lumină, nu s-a putut vedea nimic.

Împrejurare în care în tot acest timp el a crezut că la uşa sa sunt persoane care vor să-i pună viaţa în primejdie şi să-i pună în pericol familia”, susțin membrii familiei.

Din punctul de vedere al membrilor familiei Huțuleac, „evenimentul nefericit putea fi evitat dacă procedurile şi tacticile, în cazul percheziţiilor, erau pe deplin respectate. La această situaţie a contribuit şi lipsa echipamentului”.

Polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale exclud varianta ca Huțuleac să nu fi auzit de mai multe ori strigătele „Poliția, deschide”.

Mai mult, în propunerea de arestare a DIICOT se susține că Alexandru Huțuleac a strigat la poliţiști „nu rupeţi ușa”, însă nici nu a deschis. A urmat intrarea în forţă a trei poliţiști în interior. În secunda următoare, Dan Ciprian Sfichi, care nu avea cască de protecție, a fost lovit cu sabia direct în cap, de sus în jos, suferind o leziune teribilă.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns