INTERVIU-BOMBA cu AUTORUL TRIPLULUI ASASINAT de la Satu-Mare,Razvan Rentea

Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat din Satu Mare, a declarat, în primul interviu acordat după ce a ajuns în închisoare, că și el, și tatăl său au primit numeroase amenințări cu moartea și că nu înțelege de ce nu este testat cu poligraful pentru a-și dovedi nevinovăția.

Aflat în închisoare de cinci luni, Răzvan Mircea Rentea a luat legătura cu reporterii PresaSM cărora le-a făcut numeroase mărturisiri în legătură cu crima care a șocat România, la sfârșitul lui 2017.
Răzvan Rentea susține că a primit numeroase amenințări cu moartea, fiind sunat de pe număr ascuns, dar că și tatăl său era ținta unor astfel de amenințări.

„Eu am fost amenințat de foarte multe ori. Și eu și taică-meu, cu moartea, de foarte multe ori. De doi ani încoace am fost amenințat de foarte mult ori. Primeam telefoane cu număr ascuns, în care eram înjurat și amenințat. Exact asta pățea și taică-meu”, a spus Rentea.

Întrebat cum își explică ceea ce s-a întâmplat, Rentea răspunde: „Eu nu am cum să suspectez pe nimeni. Din moment ce nu am văzut nimic”.

Suspectul crimei de la Satu Mare a precizat, de asemenea, că este de 13 zile în greva foamei și că nimeni nu l-a dus la niciun control.

„Am 70 de kg, de la 115 kg. Sunt alb ca varu’. Nimeni nu m-a dus la control. Nimeni nu a luat nicio decizie. Astăzi este a 13-a zi în care nu am consumat absolut nimic, mâncare. Am specificat: sunt în refuz de hrană, dar nu de lichide. Nu m-am sustras niciodată, nici în alea cinci zile până la înmormântare”, a mai spus Rentea.

Sursa:observator.tv

Loading...