Iohannis, ATAC fără PRECEDENT la Dragnea: Acest infractor, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului, progresează în domeniu fake news

Klaus Iohannis a lansat, marți, un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a prezentat, ieri, două valize care contineau, printre altele, articole privind cauze in care ar fi fost vizat Klaus Iohannis.

„Asta se intampla daca un infractor ajunge in varful statului iar acest infractor, Liviu Dragnea, care s-a cocotat in varful partidului si al statului progreseaza, din pacate nu in domeniul calitatii, al statului de drept, ci in domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce astazi se numeste fake news,minciuni pesediste. Nu pot sa nu mentionez valizele si constat cu tristete ca si in acest domeniu politica romaneasca s-a schimbat. Am avut Caragiale mai demult cu O scrisoare pierdută, apoi acea faza ciudata cu biletelul roz pierdut si regasi. Am ajuns la faza cu valize. Asa se intampla când un infractor ajunge in varful staului”, a spus Klaus Iohannis.