IOHANNIS SUSTINE HOMOSEXUALII: „Este gresit sa fim credinciosi fanatici, este nevoie de toleranta si acceptare”. Cum ramane cu familia traditionala?

Cand credeam ca presedintele a revenit cu picioarele pe pamant, acesta ne-a demonstrat ca avem sperante nemarginite. Ar cam trebui sa ne trezim noi si sa acceptam ca suntem condusi prost. Iohannis a reusit sa ne socheze iarasi. Sustinand ca nu suntem toti la fel, ca si el face parte dintr-o minoritate, ne indeamna sa apelam la toleranta.

Sa toleram ce, domnule presedinte? Sa toleram ca in metrou sau autobuz doi homosexuali se ating in anumite zone si nu au minimul de respect fata de copii macar? Sa toleram ca ne confruntam cu ceva anormal pe care unii vor sa il transforme in normal? Manipulare de doi lei!

VEZI SI: Declaratia revoltatoare a Ministrului Justitiei, Raluca Pruna

Iata ce sustinea presedintele ieri intr-un interviu:“ cred că este foarte important să reiterez un lucru în care cred fiindcă eu provin dintr-o minoritate etnică şi religioasă, eu cred că trebuie să revenim la ceea ce se numeşte toleranţă şi acceptarea celuilalt, acceptarea celuilalt cu bune şi cu rele. Nu suntem toţi la fel, nu toate gupurile etnice şi toate grupurile religioase sunt la fel. Este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative.”

Presedintele cred ca isi poarta capul in pantaloni. Cum sa vina in tara asta un strain care nici nu e roman de origine si sa ii sustina pe cei care vor sa schimbe traditia? Ce stie el despre familie? Nimic. Cred ca daca avea un copil intelegea mai multe, intelegea ce simti cand trebuie sa iti faci copilul sa inteleaga lumea in care traieste. Este mult mai usor sa acceptam ceea ce ne distruge decat sa luptam contra distrugatorilor. Nu  m-ar deranja daca si-ar vedea de treaba lor acesti homosexuali dar sa vii sa ceri revizuirea Constitutie pentru ca „familia” asta ciudata sa fie acceptata este revoltator.

VEZI SI: Iohannis – declaratii soc de ultima ora despre casatoria intre homosexuali

Dar hai sa cerem sa fie acceptata si relatia intre mama si copil sau intre frati. Daca tot ce inseamna ciudat, neobisnuit, scarbos si imoral este acceptat atat de usor,  sa schimbam totul acum cat ne putem autodistruge. Poate maine, poimaine, domnul Iohannis se gandeste sa sustina si relatiile intre membrii familiei.

Bine macar ca n cazul în care ar fi aprobată de Parlament, propunerea  ar trebui să fie suspusă şi unui referendum naţional.

Loading...