Ion Cristoiu: DETALIUL NEVĂZUT din scrisoarea celor 3. ÎNTREBAREA al cărei răspuns POATE FI SALVAREA LUI DRAGNEA. Alertă

După scrisoarea celor 3 grei din PSD la adresa lui Liviu Dragnea, jurnalistul Ion Cristoiu a reacționat. Acesta se întreabă de ce doar Paul Stănescu (vicepreședinte PSD, viceprim-ministru şi ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice), Gabriela Firea (vicepreședinte PSD şi Primar general al Capitalei) şi Adrian Țuțuianu (vicepreședintele PSD) sunt singurii care au semnat documentul incendiar. Remarca lui Cristoiu vine în contextul în care, înaintea acestui demers recent al disidenţilor din PSD, în spaţiul public circula varianta conform căreia ar exista 28 de membri grei din PSD care ar fi confirmat că sunt împotiva lui Dragnea.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că politica din ziua de azi se face „în boscheți” și că nu i se pare normal că în cazul unui asemenea eveniment nu s-a realizat o conferință de presă.

„Partidele politice își rezolvă chestiunile prin boscheți.

Sunt surpirns că cei trei nu au ținut o conferință de presă. Un asemenea moment presupune o conferință de presă.
Parcă era vorba de 28 de lideri. Joi erau semnături. Bădălau Țuțuianu și Paul Năstase erau inițiatori. Și era vorba că alături de acești inițiatori, mai sunt în jur de 28 de semnături.
Există o delcarație care este semnată de 28 de lideri ai partidului?”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu la Antena3.

Loading...