IONELA PRODAN, MĂRTURII ȘOCANTE după IEŞIREA DIN COMĂ: „A fost foarte dureros”. A fost o minune…


Celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan este în continuare internată la Spitalul Elias într-o stare foarte delicată de sănătate.

Mulți din fanii săi speră ca de sărbatori, Ionela Prodan să se facă bine miraculos, așa cum a făcut-o și în trecut când a mai avut o astfel de…cumpănă.

Nenorocirea a avut loc în urmă cu 45 de ani. Teribilul accident rutier s-a petrecut în timp ce Ionela Prodan se întorcea de la un spectacol pe care l-a susținut în Brăila și urma botezul fiicei sale, Anamaria Prodan.

Atunci, șoferul mașinii a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un alt autoturism care circula cu viteză. Impactul a fost atât de puternic, încât Ionela Prodan și-a pierdut cunoștința.

După mulți ani de la accidentul înfiorător, artista a găsit puterea să povestească tot ce a trăit în cele trei luni cât timp a stat în comă.

„A fost pentru cei de lângă mine foarte dureros pentru cei de lângă mine. Deci, în urma accidentului, am ajuns la Urgențe cu tensiunea 2 – deci, un om deja… adică nu mai eram om viu, cum se zice, un om cu viață în mine. Pentru mine, din acea comă – deci, am avut nevoie de trei kilograme de sânge”, a mărturisit Ionela Prodan în urmă cu opt ani la „Acces Direct”.
Atunci Ionela Prodan a avut un vis. Artista a povestit cum Mântuitorul a salvat-o dintr-un foc și a văzut-o pe Anamaria Prodan, care desi avea două luni și jumătate, mergea în picioare. În cadrul interviului, vedeta a spus că Hristos a readus-o la viață.

„Ardeam într-un foc, o flacără, flacără enormă, nu era nimic, nu era nimic decât foc. Și eu în foc! Nu mă durea nimic, dar eu ardeam acolo. La un moment dat, a apărut un bărbat, a venit, m-a prins, nu mi-a zis nimic, m-a luat așa (n.r.: arată cum mâinile) din foc, de acolo și m-a așezat lângă un pom verde și o cărare. O cărare pe care pornea – mă uit așa… spre deal așa… un copilaș mic, o fetiță mică… A fost Anamaria mea. Pentru fetiță m-a salvat.

„Când mi-am revenit, i-am spus pe nume femeii cu care eram în rezervă. S-a speriat femeia, a început să țipe. Deci, eu și azi, dacă cineva mi-ar spune, ar zice: «Uite, îți tai mâinile, îți tai corpul în două, spune că: “Nu exist, nu există Hristos”», tăiați-mă, faceți ce vreți”, a mai spus Ionela Prodan atunci, scrie Cancan.ro.

Loading...