IPOCRIZIE fara margini – Ce spuneau pesedistii in 2016 despre trecerea contributiilor de la angajator la angajat. „Tradare de tara. Este un proiect FASCIST” – VIDEO

PSD a bulversat mediul economic odata cu asa-numita „revolutie fiscala”. Odata cu trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat, mediul socio-economic cunoaste serioase dereglari.

Aceasta idee cu trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat a figurat ca idee si in guvernul Ciolos, secretarul de stat in ministerul Finantelor de la acea vreme, Gabriel Biris, fiind cel care a facut o asemenea propunere. Ulterior, acesta si-a dat demisia fara ca masura sa fie pusa in practica.

Curios este ca la aceea vreme, pregatindu-si terenul pentru viitoarele alegeri legislative, multi oameni de la PSD, care acum se afla la guvernare, condamnau drastic o asemenea masura.

„Aici vorbim clar de tradare de tara. Afecteaza siguranta nationala”, spunea Liviu Pop, viitorul ministru al Educatiei.

„Vrea sa faca rau romanilor”, spunea Gratiela Gavrilescu actual ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.

„Este atat de extrema dreapta acest proiect, incat este aproape fascist. Asa ceva nu poate fi acceptat. Multinationalele isi vor externaliza profitul”, spunea actualul purtator de cuvant al PSD, Adrian Dobre.

„Chiar va fi blocat in Parlament, si tulbura din nou mediul economic” – Liviu Dragnea

„Vorbim de tradre de tara la cel mai inalt nivel” – Codrin Stefanescu.

Va lasam placerea sa urmariti materialul video cu toate aceste declaratii.

Loading...