Ipoteza HALUCINANTA: „11 septembrie 2001, o inscenare a AMERICANILOR! Stiau ca va urma HAOSUL”

dogonews-com-11-septembrie-2001-world-trade-center-turnurile-gemene

O cunoscuta jurnalista care lucreaza la publicatia egipteana Al-Ahram face afirmatii uimitoare in legatura cu atacurile de la 11 septembrie 2001. Aceasta sustine in editorialul ei ca Statele Unite au inventat ISIS. In viziunea jurnalistei, momentul 11 septembrie 2001 a fost pus la punct cu mult timp inainte, chiar de SUA astfel incat sa isi poata justifica usor interventia in Orientul Mijlociu. Precizam ca „Al-Ahram” este finantata de guvernul egiptean.

 „Este o coincidenta ca cei care au pilotat avioanele au fost pregatiti in scoli americane de aviatie?”, a intrebat retoric jurnalista, punand la indoiala veridicitatea informatiilor pe care le avem in legatura cu atacul terorist.

VEZI SI: ANUNT DE ULTIMA ORA: Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ameninţă că va repeta atacurile de la 11 septembrie „de mii de ori”

In plus, ea afirma ca SUA este intr-atat de puternica incat sa stea la baza formarii unor organizatii precum ISIS cu care sa actioneze. Marioneta este buna, inscenezi ceva apoi apari din ceata si lupti pentru pace, respectarea drepturilor oamenilor si „dizolvarea” terorismului. Daca nu exista terorismul cum mai iesea SUA in evidenta ca stat care militeaza pentru pace? Fara foc nu iese fum! „Este greu de crezut ca cele patru avioane au putut zbura atat de libere in spatiul aerian al SUA si sa loveasca apoi turnurile gemene  si Pentagonul, unul dupa altul, la un interval de 15 si de 30 de minute intre atacuri. Toate astea au avut loc fara ca americanii sa ia la tinta avioanele si sa le doaboare, in ciuda satelitilor si a radarelor?”, afirma editorialista.

„Faptul ca majoritatea membrilor ISIS sunt straini din Occident cum poate fi explicat daca nu prin prisma faptului ca ISIS  a fost inventata de catre Vest? Cei care sunt ucisi si apoi acuzati de atacurile teroriste din Vest sunt ei cu adevarat vinovatii? Poate ca serviciile secrete din Occident sunt in spatele acestor atacuri si explozii, iar mai apoi cetateni musulmani sunt arestati si ucisi si acuzati ca ei au pus totul la cale pentru a justifica planul de persecutare a musulmanilor din Statele Unite si Europa. Chiar am fost inselati si continuam sa fim inselati la un asemenea nivel?”mai afirma jurnalista in publicatia guvernamentala.

Jurnalista nu este singura care face astfel de afirmatii. De-a lungul anilor, numerosi oameni de seama au fost de parere ca SUA are legaturi cu atacurile teroriste din 2001. Sunt numeroase ipoteze care pun la indoiala varianta oficiala, pe care multi dintre noi o cunoastem.

Ce parere aveti? Exista oare ceva putred si in America?

Loading...

Lasă un răspuns