ISIS schimbare de tactica: AMENINTARI la adresa EUROPEI. Ii indeamna pe cei care adera la JIHAD sa nu mai plece din EUROPA ci sa aduca jihadul la ei acasa. „Aduceti moartea pedepsind Europa”

Gruparea terorista Stat Islamic socheaza din nou. De curand au facut afirmatii halucinante la adresa celor care vor sa li se alature. Ei spun sa nu mai mearga in zonele de conflict din Siria si Irak, ci sa poarte razboiul pe teritoriul Europei, „la ei acasa”. In acest fel indeamna la violenta si incearca sa inceapa un razboi contra Europei.

Conform procuraturii federale belgiene,ISIS isi indeamna simpatizantii sa ramana in statele europene in care se gasesc. Dupa atacurile revendicate de aceasta grupare, Europa se simte din ce in ce mai amenintata. Desi Europa se poate apara teoretic, in practica, se afla cu un pas in urma teroristilor care reusesc mereu sa surprinda.

VEZI SIMUSULMANII cer drepturi in EUROPA. Vor dreptul de a avea mai multe sotii

Statisticile reflecta faptul ca cel mai des cad in capcana tineri de 16-17 ani. Sunt persoane slabe care sunt usor de folosit in tacticile celor din gruparea Stat Islamic.

Sa nu uitam ca prima femeie jihadist din Europa a fost belgianca, care in urma casatoriei cu un musulman, s-a convertita la islam. Ea s-a autodetonat in Bagdad, in urma cu 11 ani, intr-o incercare de a arunca in aer o coloana militara americana.

Loading...

Lasă un răspuns