ISRAELIAN, STUDENT la MEDICINA a hartuit si abuzat mai multi tineri dupa ce i-a drogat cu benzodiazepine – Detalii halucinante

Un bărbat de 35 de ani, cu dublă cetățenie, israeliano-americană, student la Facultatea de Medicină din Constanța va fi prezentat, astăzi, instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Inculpatul își droga victimele și le abuza sexual.

Cercetările asupra suspectului au început în urmă cu două săptămâni când doi tineri din Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresați sexual de către acesta. Inculpatul punea drogul în băutură sau mâncare. S-a aflat, astfel, că cel reclamat este student la Medicină, fiindu-i cunoscute înclinațiile homosexuale.

Sâmbătă spre duminică noaptea, polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat. Polițistul sub acoperire a ajuns astfel în apartamentul studentului care a fost prins în flagrant de către mascați după ce, în bucătărie, pusese benzodiazepine într-un sandviș pentru a-și servi “noul prieten”.

La perchezițiile efectuate la locuința studentului și asupra autoturismului fost găsite 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, cinci laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale. Aseară, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în această după amiază să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. (Sursa)

VEZI SI: INFIORATOR! Cum arată Michael SCHUMACHER la trei ani şi jumătate după accident

Loading...

Lasă un răspuns