JOINT #REZIST – Noi inregistrari devastatoare ale fostului membru #rezist, despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activistilor de profesie


Redactia Lumeajustitiei.ro continua publicarea de fragmente din senzationalele dezvaluiri ale unui fost membru #rezist, a carui identitate este protejata, care dupa evenimentele violente din 10 august 2018 din Piata Victoriei, realizand ca nu poate fi partas la actiunile ilegale, a decis sa paraseasca gruparea si sa rupa tacerea.

In editia de azi publicam trei noi filme graitoare, cu mentiunea ca in zilele urmatoare vom publica si altele. Intr-unul din filme, se acuza faptul ca la intalnirile de taina ale #rezist se consuma marijuana. Se prezinta chiar o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari.

Daca se va dovedi ca este asa – si avem informatii ca anchetele procurorilor DIICOT au inceput deja – este posibil sa se ajunga in cadrul cercetarilor la constatarea ca unii dintre participantii la mitingul neautorizat si violent din 10 august 2018 au consumat droguri usoare interzise, de tip marijuana, care potrivit specialistii creaza dependenta si se manifesta la cei care consuma “iarba” prin emotii negative, agresivitate si impulsivitate. Consumul acestora se poate demonstra prin teste medicale, stiut fiind ca urmele de marijuana raman in organism pana la 30 de zile, iar in par pot fi depistate si pana la 90 zile. Mai mult, conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, consumul de droguri la manifestatii este interzis. La fel cum este interzis sa inciti la ura, sa incalci ordinea publica si siguranta nationala sau moralitatea publica.

Prima veste buna: liderii #Rezist incep sa recunoasca faptul ca agitatiile de strada au fost finantate din strainatate

Primele dezvaluiri ale fostului membru #rezist, cu identitate protejata, gazduite in editia Lumeajustitiei.ro de luni 10 septembrie 2018, au produs panica in mediile acestei miscari. Dar si revolta din partea multor persoane, care s-au simtit manipulate de indivizii din #rezist. Interceptarile audio prezentate in spatiul public nu au putut fi negate, stiindu-se cat s-a vorbit si mai ales despre ce s-a vorbit in cadrul intalnirilor din casele conspirative ale liderilor #rezist. Avertizam ca exista foarte multe inregistrari audio, extrem de clare, precum si imagini, care la vremea potrivita vor fi aduse la cunostiinta publicului.

Efectul benefic pentru societate al primei serii de dezvaluiri din Lumeajustitiei.ro este ca i-a determinat pe anumiti lideri #rezist sa recunoasca ca au primit bani din strainatate, chiar daca ei au vorbit de sume mici.

In opinia noastra, aceste recunoasteri scot la iveala ca bandele #rezist, care au incercat sa deturneze manifestatiile pasnice ale celor veniti in Piata Victoriei pentru propriile convingeri politice, nu mai pot sa convinga pe nimeni ca au fost protestatari de buna credinta, care au iesit spontan la miting pentru ca se simteau defavorizati de actualul regim. In opinia noastra cei care protesteaza pe bani sunt niste mercenari, care fac o afacere din ceea ce ei numesc “activism”. Cand strigi pe bani impotriva Guvernului si a majoritatii parlamentare si instigi lumea impotriva clasei politice conducatoare ori te pretezi la fel de fel de agitatii de strada, e clar ca avem cel putin o mare problema de moralitate.

Speram ca probele extrem de multe si graitoare stranse deja la DIICOT despre anumiti lideri #rezist sa contureze opinia multor romani, ca in 10 august 2018 s-a incercat o lovitura de strada violenta, pentru rasturnarea ordinii constitutionale si ca agitatorii extrem de violenti care au oferit un spectacol tragic, infiltrati printre protestatarii pasnici sa fie deferiti Justitiei potrivit faptelor lor. Deja Jandarmeria Romana a depus o plangere penala la DIICOT sub aspectul unei tentative de lovituri de stat – atentat la ordinea constitutionala.

Iata ce a declarat pentru DC News, Florin Badita, fostul consilier al ex-ministresei Monica Macovei: „Unica noastra campanie in care primim donatii recurente este cea prin care strangem suma de 800 si ceva de euro, bani cu care platim chiria pentru casa in care facem un hub de activism. In afara de asta, noi nu am avut donatii decat atunci cand au fost campanii punctuale, cand am strans, de exemplu, in februarie 2017, bani pentru a face steagul Romaniei si aveam nevoie de fonduri pentru a cumpara acele foi rosu, galben si albastru… Banii se strangeau prin campanii online, iar sumele sunt mult mai mici decat se vehiculeaza. Au fost cinci-sase oameni, cetateni romani care, satui de ce se intampla in tara, ne-au sustinut. Ne contacteaza si ne intreaba: cu ce putem sa va ajutam? Si, in total, nu cred ca au fost mai mult de 200-300 de euro”.

Loading...