Kovesi, BACK IN BUSINESS! Fosta șefă a DNA revine într-o o FUNCȚIE IMPORTANTĂ în sistemul judiciar. BREAKING NEWS


Decizie de ultim moment. Membri Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au aprobat, miercuri dimineață, revenirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de Procuror la DIICOT Sibiu. Decizia CSM referitoare la refuzul lui Kovesi de a se prezenta la Comisia parlamentar de anchetă, a fost amânată.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Sibiu, a doamnei procuror Laura Codruţa Kovesi, ca urmare a revocării sale din funcţia de procuror-şef la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data emiterii decretului preşedintelui României, respectiv 09.07.2018”, se arată în hotărârea CSM.
Pe de altă parte, fostul Procuror Șef al DNA Laura Codruța Kovesi este cercetată disciplinar de Inspecția Judiciară într-un nou dosar.

Inspecția Judiciară a demarat o nouă cercetare disciplinară pe numele fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce instituția pe care a condus-o a remis un comunicat de presă, în luna februarie, unde ar fi fost făcute publice informații din dosarul familiei Cosma, în curs de soluționare, potrivit Mediafax.
Inspecția Judiciară s-a autosesizat și a început o nouă cercetare disciplinară pe numele fostului procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce a fost remis de către Direcție, în 12 februarie 2018 un comunicat de presă în cadrul căruia ar fi fost divulgate date din dosare aflate în curs de soluționare, au confirmat reprezentanții Inspecției.

Este vorba despre comunicatul de presă pe care DNA l-a transmis presei, în scopul de a răspunde acuzațiilor lansate de Vlad Cosma la Antena3, când acesta a prezentat înregistrări cu discuția cu fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea.

Loading...