LEGEA JUNGLEI in ROMANIA. Interlop lasat in libertate dupa ce A LASAT ORFAN un GENIU al MUZICII,Fabiani Pricsina


Un interlop din Petroșani este în libertate deși a comis un accident și a fugit de polițiști, la patru ani după ce a ucis doi oameni pe trecerea de pietoni. Una dintre victime era mama lui Fabiani Pricsina, copilul-minune, considerat cel mai bun pianist din lume, în anul 2015.

Un incident grav a avut loc luni, pe străzile din Petroșani. Norocel Codruț Măturar, tânărul care în aprilie 2014, la volanul unui bolid de lux a ucis doi oameni care traversau strada pe trecerea de pietoni, a recidivat. S-a suit la volan deși avea permisul anulat, a lovit trei mașini și a încercat din răsputeri să-și piardă urma. Polițiștii au fost nevoiți să se ia după el pentru a-l opri. Oamenii legii l-au prins, l-au reținut, pentru 24 de ore, dar, marți, procurorii au dispus să îl pună sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Oficialii IPJ Hundeoara au transmis că, pe 12.02.2018, în jurul orei 14:55, poliţiştii Biroului Rutier Petroşani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Lunca, din Petroşani, au observat că un autoturism, care se deplasa din direcţia Minei Livezeni spre cartierul Colonie, la vederea echipajului de poliţie, a întors brusc şi a demarat în trombă. „Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, folosind semnalele acustice şi luminoase din dotare. Conducătorul autoturismului în cauză a refuzat să oprească la semnalele efectuate de poliţişti şi şi-a continuat deplasarea, a derapat și a intrat în coliziune laterală cu trei autoturisme staționate pe acostamentul din partea stângă a direcției sale de deplasare”, au comunicat reprezentanții IPJ Hunedooara.

Sursa:evz.ro

Loading...