Lia Olguța Vasilescu, în colaps total! Iohannis i-a pregătit o adevărată NUCLEARĂ! Planul conceput la Cotroceni pentru perioada următoare! (SURSE)

Lia Olguța Vasilescu a fost umilită de Klaus Iohannis, după ce acesta a decis să refuze numirea ei în funcția de ministru al Transporturilor. A fost o poliță mai veche, spun mulți, însă în același timp poate fi vorba și de o strategie care să tulbure apele în PSD.

Jocul lui Klaus Iohannis i-a creat mari probleme lui Liviu Dragnea, care avea un plan clar cu Ministerul Dezvoltării. Olguţa este o nucă tare şi nu-i convine deloc că acum este nevoit să o numească în această funcţie. Surse de la Cotroceni spun, însă că preşedintele României ia în calcul să respingă încă o dată propunerile care vor veni de la Guvern. De fapt, în acest moment, ar fi chiar decis să nu o numească şi încă se discută pe această temă.

Se pare că, pe lângă strategia politică, Klaus Iohannis a fost foarte supărat din cauza declaraţiei Liei Olguţa Vasilescu, care a spus că şeful statului are tupeu să vorbească de gazare, neamţ fiind, şi nu doreşte să-i mai ofere acesteia şansa să intre în Guvern.În acelaşi timp, pentru ca numirea să poată fi făcută lin, Paul Stănescu ar trebui să demisioneze de la Ministerul Dezvoltării. La fel şi Lucian Șova de la Transporturi. Dacă cel din urmă ar fi decis deja să plece, ei bine fostul prieten al lui Liviu Dragnea, nu vrea să renunţe la scaun. Încă se încearcă convingerea acestuia să-şi dea demisia, dar insistenţele celor din tabăra adversă de a rămâne în funcţie, îl fac să joace tare.

Aşadar, astăzi ne-am putea aştepta ca preşedintele Klaus Iohannis să nu o accepte pe Lia Olguţa Vasilescu la ministerul Dezvoltării, mai ales că postul nu este vacant. Liviu Dragnea ameninţă cu Constituţia şi spune că vor lua măsuri, doar că şeful statului nu ar fi deloc afectat, mai ales că nu stă chiar bine din punct de vedere al imaginii. Abia atunci ar avea şanse să câştige electoratul pe care l-a pierdut în ultimii ani.

Autor: Anca Andrei

Loading...