LITORALUL sub LUPA! Inspectorii de la Protectia Consumatorilor vor intocmi o LISTA a RUSINII si AVERTIZEAZA asupra RISCURILOR la care se supun cei plecati in VACANTA la MARE.

Aproape 8% din agenţii economici de pe litoral pun în pericol sănătatea clienţilor. Este concluzia la care au ajuns inspectorii de la Protecţia Consumatorilor după controalele din ultima perioada în restaurantele şi terasele din staţiuni. Este motivul pentru care Protecţia Consumatorilor vrea să întocmească o listă a ruşinii.

Mai exact, fiecare agent economic sancţionat în ultima lună va fi obligat să afişeze la intrare un mesaj cu motivele pentru care a fost amendat.

Vă reamintim, inspectorii OPC au găsit de la carne si sucuri expirate, pana la mizerie crunta in bucatarii. Mai mult, au descoperit chimicale expirate de un an care erau vândute ca sucuri, dar şi o raţă cu tot cu pene depozitată într-un congelator printre alte pachete cu carne congelată.

Şi inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară Constanţa au dat în ultimele două săptămâni mai multe amenzi decât în tot comandamentul din vara trecută, după ce au făcut peste 400 de controale. Au inchis şi patru restaurante, printre care o pizzerie. În plus, au confiscat peste 700 de kg de produse lactate şi din carne, toate neetichetate.

Sursa:realitatea.net

Loading...

Lasă un răspuns