Liviu Dragnea e în stare de șoc. Firea ii da o LOVITURA URIASA

Liviu Dragnea este cel mai puțin popular președinte PSD, iar dacă mâine s-ar organiza alegeri prezidențiale atunci vine vorba de candidații PSD pentru funcția supremă în stat, preferată ar fi Gabriela Vrânceanu Firea.

Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat luna trecută de IMAS la comanda Europa FM, preşedintele Klaus Iohannis ar obţine 34,9% din voturi în cazul alegerilor prezidenţiale, clasându-se pe primul loc, la mare distanţă cei alţi posibili contracandidaţi.

De altfel, Klaus Iohannis este singurul politician care şi-a anunţat public intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale de la finalul acestui an.Potrivit sondajului IMAS, următorul clasat după actualul preşedinte ar fi Călin Popescu Tăriceanu, creditat cu 12,9% din voturi.

Fostul premier Victor Ponta ar obţine un scor aproape identic cu Tăriceanu, 12,7%.

Pe locul patru s-ar clasa  succesorul lui Ponta la şefia Guvernului, Dacian Cioloş, care ar obţine 9,2% din voturi.

Liviu Dragnea s-ar situa abia pe locul cinci, cu un scor extrem de slab de 5,3% din voturi.

Când vine vorba de candidaţii PSD pentru funcţia supremă în stat, preferată ar fi Gabriela Vrânceanu Firea.

Sondajul a fost realizat la comanda Europa FM de IMAS în perioada 4-20 decembrie 2018. Interviurile au fost realizate prin telefon,utilizând metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Pentru acest studiu au fost intervievate 1010 persoane cu vârste de 18 ani şi peste. Marja de eroare este de +/- 3%.

 

Loading...