Șeful PSD este lovit violent de unde se aștepta mai puțin! Verișorul primar al celei care i-a fost soție până acum doi ani vorbește despre japcă mascată a banului public!

Verişor primar cu Bombonica Prodana, cea care a divorţat de Liviu Dragnea în 2015, Paul Prodana susţine că pe „Donlivio“ l-a cunoscut chiar foarte bine. Stabilit acum în Franţa, acesta i-a scris nepoatei lui Sorin Grindeanu, recomandându-i să nu se mai plângă de tratamentul de care are parte premierul. Și asta pentru că stă alături și face jocurile unui „parvenit”.

„Odată ce te aliezi cu infractori, devii unul de-al lor. Și când spun asta, o fac în cunoștință de cauză. De ce? E simplu. Cu mult înainte de a-l cunoaște pe Sorin Grindeanu, l-am cunoscut pe donlivio. A fost căsătorit cu Bombonica, verișoara mea primară. Și știu cum a evoluat această persoană, pe scara avuției. Ca să știi despre cine vorbesc, îți spun doar atât: două bilete la Marea Neagră pe judeţul Teleorman pentru copii fără posibilități, gratuite bineînțeles. Le-a luat el pentru fiul său și un nepot. Doar era președinte la Consiliul Județean. De rest, te las pe tine să-ţi imaginezi cu cine s-a asociat. Îmi era văr primar, mă cunoștea jumătate din populația orașului Timișoara, dar nu am apelat niciodată la «ajutorul» lui, ca să devin mare.

Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze și să se întoarcă acasă. Dacă nu puteți face asta, atunci nu vă supărați pe oamenii care-l denigrează și-l jignesc. Oamenii s-au săturat de hoți și de cei ce vor să facă din furtul din bani publici o meserie. Am copii, pe care vreau să-i aduc lângă mine, departe de ce se întâmplă în România. Nu sunt de acord cu cei ce trimit mesaje jignitoare la adresa familiei, dar o persoană publică va fi întotdeauna expusă. Sper din suflet că mesajul meu către d-voastră să fie bine înțeles. Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția“, a scris Paul Prodana.

VEZI SI: Mai vreti DOVEZI ca PSD a organizat „protestul spontan” de la Cotroceni? Toma Prună, consilier local PSD la Caracal și inspector școlar la ISJ Olt in mijlocul PSD-ISTILOR NERVOSI

Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze și să se întoarcă acasă. Dacă nu puteți face asta, atunci nu vă supărați pe oamenii care-l denigrează și-l jignesc. Oamenii s-au săturat de hoți și de cei ce vor să facă din furtul din bani publici o meserie. Am copii, pe care vreau să-i aduc lângă mine, departe de ce se întâmplă în România. Nu sunt de acord cu cei ce trimit mesaje jignitoare la adresa familiei, dar o persoană publică va fi întotdeauna expusă. Sper din suflet că mesajul meu către d-voastră să fie bine înțeles. Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția“, a scris Paul Prodana pe site-ul www.expressdebanat.ro.

VEZI SI: TUPEU GRETOS: Consilier judetean al PSD Constanta, jigneste MULTIMEA de PROTESTATARI „Care este munca voastra si cu ce COTIZATI la STAT? PUTORILOR!”

Loading...
loading...