Lovitură năucitoare pentru Liviu Dragnea! Dăncilă, DECIZIE SOC cu privire la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă se întoarce de urgență în București, după ce ieri a condus ședința de Guvern ținută în orașul Marii Uniri, Alba Iulia.Deşi în ultimele zile a evitat să dea un răspuns clar privind prezenţa la recepţia tradiţională prilejuită de Ziua Naţională a României organizată la Palatul Cotroceni, Dăncilă a decis să onoreze invitaţie preşedintelui.

Premierul va participa astăzi, începând cu ora 18,00, la recepţia oferită de preşedintele Klaus Iohannis în Sala Unirii a Palatului Cotroceni cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Decizia este cu atât mai surprinzătoare, cu cât liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au decis să boicoteze evenimentul organizat de preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că nu va participa la recepţia de 1 Decembrie organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni.

„Eu nu (voi participa – n.r.). (…) Încă nu m-am decis (unde voi merge – n.r.), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea, la finalul BPN al PSD.

La rândul său, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni dedicată Zilei Naţionale.

„Nu am stabilit programul pentru 1 Decembrie. La recepţie vă spun clar că nu merg”, a precizat Tăriceanu, la Senat.

Loading...