În mod paradoxal, povestea vieții lui este una de film! Un copil adorabil ajunge în lumea cinematografiei, la Hollywood, se aruncă în roluri uriașe, câștigă premii și, mai apoi, aparent, dispare de pe fața pământului.

Vorbim despre Macaulay Culkin, actorul care i-a dat viață celebrului puști din „Singur Acasă”, poate cea mai reușită comedie a tuturor timpurilor. Filmul, realizat în 1990, continuă să fie vizionat de milioane de oameni, în fiecare an, de Crăciun.

Povestea lui Kevin, băiețelului care rămâne „Singur Acasă”, așa cum este denumită și producția cinematografică i-a adus un succes fulminant actorului Macaulay Culkin. Deși a devenit un adult cu probleme, acesta continuă să fie în atenția opiniei publice.

VEZI SI: Il mai tii minte pe Tudorel Popa? A slabit enorm. Cum arata acum „Omul Bormasina”

Ajuns la adolescentă, faima lui Macaulay Culkin se transformă încet, dar sigur, într-o patimă care l-a transformat într-un „drogat”, „alcoolic”. S-a schimbat radical, a renunțat să mai joace, iar fiecare apariție publică a sa era un real dezastru. În repetate rânduri, presa internațională a scris că se află „pe moarte”.

Lucrurile par să se fi schimbat, însă, în ultima perioadă, asta pentru că simpaticul actor a redevenit „frumosul blond de la Hollywood”.

Ultimele imagini cu Macaulay Culkin îl înfățișează cu același zâmbet cuceritor, iar la cei 36 de ani pare să fi revenit pe drumul cel bun.

VEZI SI: Are 60 de ani dar pozeaza semi-nud! Secretele BUNICUTEI FOCOASE: yoga si clipele de dragoste dese

Loading...
loading...