secureanu-610x300

Gazeta Sporturilor a publicat o investigatie socanta despre activitatea si comportamentul directorului spitalului Malaxa din Bucuresti, Florin Secureanu. Acesta a platit bijuterii pentru iubita sa cu 30 de ani mai tanara din fondurile spitalului.

Spitalul Malaxa a platit 9.000 de euro unei firme de bijuterii, sub pretextul ca ”aceasta va curata instrumentarul de la Ginecologie”. Acum citeva zile, la Londra, Secureanu, imbracat cu un sacou care imita o haina cusuta in aur, alaturi de iubita sa, a primit un premiu in cadrul unei gale dubioase. Tanara sa prietena a ridicat si ea un premiu in numele Gabrielei Firea.

Conform jurnalistului Catalin Tolontan, managerul spitalului Malaxa si-ar fi pierdut cumpatul dupa ce angajatii l-au anuntat ca nu mai vor sa ii acopere ilegalitatile. „Ba idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!” – se aude vocea managerului in inregistrarile audio.

Angajatii spitalului sustin ca Secureanu s-ar folosi de o firma-paravan pentru a deconta ilegal diferite sume de bani.„In fiecare zi, managerul Florin Secureanu scoate intre 2.000 si 3.000 de lei cash din casieria spitalului pe facturi tiparite de baiatul de la IT!” – a declarat un angajat al Malaxa, sursa a Gazetei.

VEZI SI: INREGISTRARE INCENDIARA cu un MEDIC de garda caruia nu i se pare straina SPAGA! Distribuie daca si tu ai trecut prin asta

Conform relatarilor din interior si documentelor Gazetei, facturile firmelor-paravan ale managerului se fabrica pur si simplu in spital, iar stampila e in sertar.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, anuntat ca vrea sa trimita Corpul de Control la Spitalul Malaxa din Capitala dupa ce presa a sesizat numeroase nereguli. El a anuntat ca va cere marti acordul Primariei Bucuresti, in administrarea careia se afla unitatea sanitara.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti dimineata, ca a luat decizia de a il demite pe directorul spitalului Malaxa, Florin Secureanu.

VEZI SI: FIREA si noua ei TRASNAIE. Vrea sa il copieze pe CEAUSESCU. Ce vrea sa faca din Bucuresti?

“In ceea ce priveste conducerea spitalului Malaxa, au aparut evenimente pe care eu le-am aflat din presa si am luat ieri dimineata actiunea Corpului de Control si astazi, din momentul in care DNA a ajuns la spitalul Malaxa, am luat decizia demiterii managerului spitalului Malaxa”, a anuntat Gabriela Firea, marti.

Procurorii DNA au descins, marti dimineata, la spitalul Malaxa, pentru a verifica mai multe documente.

SURSA

Loading...
loading...