Manelist CELEBRU, audiat la DIICOT. Nimeni nu se aștepta la AȘA CEVA

În umrmă cu câteva minute, celebrul interpret Elis Armeanca a ajuns la la sediul DIICOT Ploiești. Înainte de a intra la audieri, cunoscutul manelist a oferit câteva declarații.

În această dimineață au fost deja reținute trei persoane în dosarul “droguri pentru VIP-uri”, informează Cancan.ro. Elis nu e singura celebritate care a dat delcarații în scandalul cu droguri: Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, cunoscuți publicului în calitate de jurați la emisiunea Bravo ai Stil, au vorbit și ei ieri cu procurorii DIICOT. Și alte nume sonore din showbiz au fost citate, printre care se numără Marian Ionescu de la Direcția 5 și Oreste Teodorescu.

Manelistul a declarat presei că nu ştie nimic despre acest dosar controversat, potrivit Antena Stars. El a intrat apoi în instituție fără să mai facă alte declarații. Elis Armeanca este considerat principalul suspect în acest dosar, ceilalţi fiind consideraţi martori. Conform Antena Stars, în cursul acestei zile, sunt așteptate mai multe vedete la DIICOT Poliești pentru a da declarații.

Loading...