MANELISTUL DANI MOCANU, saltat deDIICOT si dus la TRIBUNAL cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA

Manelistul Dani Mocanu a trăit şi în realitate, pe propria piele, scenariile din videoclipurile sale. Dacă în poveştile pe care le spunea în versuri se vedea în spatele gratiilor, marţi noaptea a ajuns acolo pentru 24 de ore. A fost reţinut, iar în această seară a fost adus în fata instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Alaturi de manelist, la sediul Tribunalului Dâmboviţa au ajuns şi alti suspecţi în dosarul de proxenetism şi trafic de persoane. Tatăl lui Dani a fost din nou prezent pentru a-l încuraja.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat. Copilul meu e nevinovat. El doar cântă. Eu sunt în faţa sediului (DIICOT Dâmboviţa, n.r.) şi de aici nu plec. Nu mă dezlipesc de aici până nu-mi văd copiii. Îl ştiţi că a fost sportiv, acum cântă îi merge bine. Piesele lui merg bine. Unii sunt invidioşi pe el şi îi fac rău. El şi-a lansat piesele aseară. De dimineaţă mi l-a luat din casă. Nu mi-e teamă de nimeni. Sunt curat, ei n-au făcut nimic”, spunea, marţi, Viorel Mocanu, tatăl lui Dani.

Membrii reţelei din care face parte Dani Mocanu sunt acuzaţi că au trimis fete din România în Irlanda, pentru a-şi vinde trupul. În total, au fost aduse 13 persoane la audieri. La percheziţii au fost indisponibilizaţi 39.850 lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile şi cinci autoturisme, utilizate de bănuiţi.

Începând cu anul 2011, membrii reţelei ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda. Poliţia londoneză a efectuat cinci percheziţii la aptru bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate opt persoane bănuite şi şase tinere care practicau prostituţia. În urma cercetărilor efectuate, cei opt membri au fost arestaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conspiraţie la trafic de persoane, conspiraţie la proxenetism (controlul prostituţiei) şi conspiraţie la spălarea banilor.

Sursa:cancan.tv

Loading...

Lasă un răspuns