Manipulare PENIBILA la ANTENE: „Ambulanta care RAPESTE copii EXISTA!” Iata adevarul – de ce mint posturile de televiziune?

ambulanta

Nu e prima data cand anumite posturi de televiziune printre care si Antena 1, reusesc sa acapareze atentia telespectatorilor cu subiecte de tot rasul. Cine se poate gandi ca exista o ambulanta care fura copii? Cat de penibil sa te intrebi daca asa este. Iata ca Acces Direct, „s-a ajutat” de acest subiect controversat pentru a face audienta.

„Avem dovada! Ambulanța neagră există”, a fost mesajul de pe burtieră la Acces Direct, text care a apărut pe ecran aproape zece minute.

VEZI SI: „ANDRA MARUTA indurerata” Catalin Maruta a DECEDAT?

A aparut la scurt timp pe post o fotografie cu o ambulanta fantoma. Cum se explica asta? Prin intervenția comisarului-șef Diana Sarca, de la Poliția Română, care a negat clar zvonurile: „Am văzut și noi postările de pe Facebook și este hai să spunem a cincea sau a șasea oară când ne confruntăm cu o asemenea situație în ultimii ani. Am precizat că la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu s-au înregistrat cazuri așa cum se menționa că sunt răpiți copii că au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne.

De aceea, am făcut apel și facem în continuare apel la personajele care primesc astfel de mesaje să nu le redistribuie sau să nu le popularizeze. Sunt mesaje false și nu fac decât să creeze o stare de panică absolut nejustificată.”

Se pare ca exista o ambulanta „speciala” de culoare neagra care aparține Centrului Medical de Dianosticare și Tratament Ambulatoriu și este destinată serviciului medical al celor aflați în nevoie, pe care o puteti vedea prin Bucuresti. Aceasta nu a avut, nu are, si mai mult ca sigur ca nu va avea legatura cu rapirea copiilor.

Aveti grija in ce va incredeti. Ganditi de doua ori inainte sa luati de buna o stire de doi bani care apare pe posturi de acest fel. Nu uitati ca oricine poate spune orice dar oamenii inteligenti cred doar adevarul.

Loading...