MARE ATENTIE in PARCARI – O noua METODA de FURT in parcarile subterane de la MALL. Ti se poate intampla si tie

Astazi pe la ora 14 am intrat la Mall Baneasa in parcarea subterana.Am vazut un loc gol si am parcat cu spatele ptr a-mi fi mai usor sa ies la plecare.In timp ce parcam,am vazut un barbat care vorbea la telefon de zor, in spate dreapta la vreo doi metri de masina.

Nu l-am bagat in seama crezand ca este de la masina de alaturi.Am iesit din masina,am trantit portiera dupa care am aruncat o privire in spate (de obicei nu ma mai uit dar acum nu stiu ce mi-a venit…)si l-am vazut pe respectivul ca se departa de masina mea (pleca de langa usa mea din spate dr. (in timp ce eu il vazusem ultima data la vreo 2 M de masina).M-am gandit ca o fi un nebun care sa apropiat ca sa-mi zgarie portiera (am mai gasit-o zgariata prin parcari).Ducandu-ma sa vad,gasesc usa respectiva deschisa.

Barbatul continua sa se faca ca vorbeste la telefon (vorbea chiar zgomotos ca sa nu para ca s-ar ascunde de ceva). Nu mi-a venit sa cred….deci in timp ce eu am trantit portiera mea,el a deschis-o pe cea din spate dreapta,perfect sincronizat. Daca nu vedeam,urma sa inchid din telecomanda si sa plec,dupa care el sa fure linistit ce dorea din masina. La masina mea daca o usa ramane deschisa,restul se inchid normal,cea deschisa ramanand neblocata. Probabil ca si la alte masini este la fel.

VEZI SI: Noua metodă de a păcăli păcănelele! E incredibil cum a trișat un tigan la aparate într-un cazinou din Colentina

In fine,am scos telefonul si am inceput sa-l fotografiez. Cand a vazut ca-l pozez,a fugit prefacandu-se mai departe ca vorbeste la telefon (hot nebun). Am strigat sa stea dar ….a fugit . L-am surprins totusi inainte de-a fugi si il pun aici. Poate ca-l veti intalni si voi in parcarile de la supermaket-uri.

Va rog sa dati si voi mai departe ca sa afle cat mai multi de aceasta noua metoda de a-ti fura din masina sau mai rau:de a-ti fura masina cu totul! Eu am avut mare noroc ca am fost inspirat sa mai privesc odata inapoi…Bafta si mare grija cand inchideti masina in parcari! Nenorocitii sunt printre noi si toata treaba lor este sa gaseasca metode care noua nici prin cap nu ne trec,pentru a fura. (SURSA)

VEZI SI: ATENTIE! Un CLAN de TIGANI da lovitura dupa lovitura – O nouă metodă de INSELACIUNE face victime. Mai mulţi români au picat în plasă!

Loading...