Marian Godină a LUAT FOC după scandalul Klaus Iohannis – Carmen Dan: Decât atât MAI poate

Marian Godină critică dur atacul lansat de ministrul de Interne, Carmen Dan, la adresa președintelui Klaus Iohannis. Godină e convins că de vină pentru neajunsurile cu care se luptă oamenii legii e chiar ministrul de Interne. Mai mult, polițistul susține că textul lui Dan nu îi aparține.

„Îl ceartă doamna ministru pe președintele republicii și dă cu el de pământ de mă face să-mi crească inima. Chiar își începe postarea cu sintagma “atât poate” ceea ce mă face să cred că nu doamna ministru a scris, pentru că probabil ar fi scris “decât atât poate”.

Aflu astfel de ce eu, ca luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, am un pistol fabricat în România anilor ’90 care de multe ori se blochează la trageri și pe care îl port într-un holster cumpărat de mine de pe un site. La fel cum mi-am cumpărat și genunchierele și cotierele. Și cum mi-am cumpărat ochelarii tactici. Și mănușile tactice. Și ghetele. Și cagulele. Aaa…de fapt cum mi-am cumpărat tot echipamentul. Chiar și pantalonii, bluza, tricourile, centura, cureaua pentru arma principală (și ea mai bătrână decât tata). Am primit de la poliție doar vesta antiglonț, casca balistică, un baston telescopic și cele două arme. De un an și trei luni, de când sunt la SAS, am tras cu ele exact de 3 ori. Pentru că nu e muniție.

Noroc că e un poligon privat în Brașov unde cu 150 de lei poți trage vreo 50 de cartușe, cât să nu uiți, dar nici atunci nu o poți face cu arma ta de la serviciu.

Bine că băieții de la SAS sunt pasionați și bagă bani în meseria asta.

Vestea bună e că, așa cum prevede programul de guvernare, politiștilor li se vor mări salariile de la 1 ianuarie.

Vestea proastă e că mărirea, deși a sunat pompos prin presă, de ajunseseră polițiștii să fie invidiați, va fi în jur de 100 de lei, poate nici atât.

Loading...