MĂRTURISIRI BOMBĂ despre UDREA. Legătura ei cu REȚEAUA SECRETĂ care sprijinea TRAFICANȚII de DROGURI din Columbia

Ipoteza potrivit căreia Elena Udrea ar putea fi extrădată din Costa Rica în România împreună cu bebelușul a fost lansată de Dragoş Dolănescu.

Elena Udrea se află de aproape o săptămână după gratii și primește aproape în fiecare zi câte o vizită din partea logodnicului ei. Adrian Alexandrov a vorbit cu un reporter Observator trimis în San Jose.

„Foarte probabil o sa fie extradata si ea. O sa dureze mai mult procedura. Dar eu cred, pana la urma, ca tot o sa fie extradata!”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit observator.tv.

Dacă până acum Udrea se baza pe cetăţenia costaricană a fiicei sale şi pe faptul că autorităţile din San Jose nu despart mama de copil, Dolănescu răstoarnă această variantă.
„Pur si simplu extradeaza mama si fiica. Nu le desparte. Asta e problema, sa nu fie despartie. Sa vedem cum o sa interpreteze judecatorul”, a mai spus parlamentarul din Costa Rica.
Contestaţia Elenei Udrea la arestul decis joi de judecătorii din San Jose va fi discutată zilele următoare.

„Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce momente trece acum. Adică a rezistat mult la tot ce i s-a întâmplat, dar acum, pentru că este vorba de fetiţă, suferă”,a declarat iubitul Elenei Udrea.

Între timp, în presa din Costa Rica apar noi dezvăluiri. Fostul ministru şi Bica ar fi ajuns acolo cu ajutorul unei reţele care ar fi sprijinit şi traficanţi de droguri din Columbia. Rețeaua care le-a ajutat pe românce, suspectată că a facilitat cetățenia pentru traficanții de droguri columbieni – este titlul investigaţiei despre Elena Udrea şi Alina Bica, conform sursei citată mai sus.

Loading...