MARTURISIRI SOCANTE in legatura cu POLITISTUL PEDOFIL. Mesaj catre familia copiilor agresati


Femeia căsătorită poliţistul pedofil Eugen Stan este şocată şi revoltată după ce şi-a văzut soţul cum agresează copii şi femei.

Spune că s-a măritat cu Eugen Stan fără a apuca să-l cunoască foarte bine, îi este ruşine de faptele lui şi are un mesaj pentru părinţii copiilor agresaţi de agentul de la rutieră.

„Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără…”, a declarat soţia lui Eugen Stan.
Femeia recunoaşte că a rămas împietrită când a văzut imaginile cu soţul ei agresând copiii în lift: „A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic!”.

„Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla… Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva… groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru. (…) El avea serviciul lui de dimineaţa până seara târziu iar eu la fel. Am două servicii. Ies de la unul, merg la celălalt. Nu am avut timp de a sta după el, să văd unde se duce, ce face… Era foarte gelos! În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie… nu se uita nici în stânga nici în dreapta… El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer! Nu poate fi decât o bestie rea! Sunt foarte obosită, sunt stresată, prin ce trec…”, a mărturisit femeia la România Tv.

Ea a negat faptul că anchetatorii ar fi găsit la percheziţie jucării sexuale şi le-a transmis un mesaj părinţilor copiilor agresaţi.

„Aş sta cu privirea-n jos şi mi-aş cere scuze pentru cele întâmplate! Groaznic! Mi-ar fi ruşine! Cred că i-aş ocoli de ruşine! Părinţii ca părinţii, dar copiii ce-au putut să sufere acea dramă! Să vezi o bestie că vine şi face prostii! Necesită consult de specialitate omul ăsta! Acest animal, această bestie… mi-a dat o povară în viaţa mea! Cum a putut să facă aşa ceva? Un cameleon! Acasă era într-un fel, pe stradă, o bestie!”, a conchis femeia.

Ieri, poliţistul pedofil și-a schimbat strategia de apărare şi s-a răzgândit: vrea să i se facă expertiza psihiatrică.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns