Zece indivizi care și-au măcelărit, în 2014, doi consăteni au fost săltaţi de 50 de mascaţi care i-au dus la Penitenciarul Botoșani.

Peste 50 de polițiști din cadrul IPJ Suceava au descins în satul Gulia, aparţinător de orașul Dolhasca, pentru a pune în executare un număr de 10 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, în baza unei sentințe pronunțate vineri, 7 iulie a.c., de Curtea de Apel Suceava.

Este vorba despre zece indivizi de etnie rromă din localitate care, în baza unei mai vechi dușmănii, au fost la un pas de a-i omorî pe doi con­săteni ai lor. Toți au fost condamnați la pedepse  între 7 ani și 8 luni mergând până la peste 10 ani de închisoare în cazul unuia dintre aceștia, care mai avea o pedeapsă anterioară pentru care i s-a ridicat suspendarea.

Descinderea polițiștilor a fost apreciată ca fiind un succes, în condițiile în care toți cei 10 condamnați au fost găsiți pe raza satului Gulia, au fost ridicați și duși la Pe­nitenciarul din Botoșani, unde își vor executa pedepsele.

Sursa:evz.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...