medic p

Elena Voicu, medicul care a avut curajul sa scoata la lumina neregulile din spitalul Pantelimon, are necazuri mari acum chiar cu cei alaturi de care a lucrat pret de mai multa vreme. Femeia a oferit un interviu pentru un post TV, in care a precizat ca este hartuita de colegi dar a tinut sa readuca in discutie comportamentul celei care este acum sefa la terapie intensiva.

Nu a ezitat sa dezvaluie cum sefa sectiei triaza incorect pacientii. Mai mult decat atat, aceasta nu le ofera atentia cuvenita multora dintre ei.

VEZI SI: TOTUL A IESIT LA IVEALA – SPITALUL UNDE SE MOARE CU ZILE

Pentru toate aceste afirmatii, femeia a fost hartuita de sefii spitalului dar a subliniat faptul ca nu doreste sa se lase asa usor. Vrea ca toata lumea sa afle despre ceea ce alti medici ascund sub pres, vrea ca adevarul sa iasa la iveala si pacientii care ajung acolo sa nu mai treaca prin chinuri sau chiar sa moara din cauza lipsei de interes a medicilor din Spitalul Pantelimon.

In acelasi timp, este socata si revoltata deoarece autoritatile nu au demarat nicio ancheta asa cum ar fi fost normal. Spera ca macar prin intermediul presei sa se rezolve ceva si cei vinovati sa raspunda.

VEZI SI: REVOLTATOR: INSARCINATA DAR DATA AFARA DIN SPITAL

Loading...
loading...