Medicul Alexandru T. a tinut sa transmita un mesaj dur dar realist, sustinatorilor PSD care nu vad gunoiul din curtea guvernului, ba mai mult, aleg sa iasa in strada pentru a sustine coruptia.

Mesajul medicului a devenit viral, atragand sute de comentarii. Desi risca sa fie pus la zid de cei care sustin PSD-ul, medicul face afirmatii la adresa celor care au adus la putere PSD-ul:

„In primul rand, tin sa precizez ca nu doresc sa jignesc sustinatorii PSD, ci doar sa spun lucrurilor pe nume. Vreau sa imi spun parerea, sa prezint o alta viziune asupra politicii din Romania din 2017. Cred ca toti suntem vinovati intr-o oarecare masura pentru declinul acestei tari. Atat cei care au votat prost, cat si cei care au stat in casa traind cu speranta ca maine va fi mai bine.

Consider ca PROTESTATARII din fata Palatului Cotroceni sunt imaturi, manipulati, fixisti si refuza sa recunoasca adevarul. Majoritatea sunt PENSIONARI EGOISTI care se gandesc la „binele” facut de PSD. Care bine? Niste pensii marite si taxe scazute? Nu era treaba lor sa faca asta? De parca ar fi dat cineva ceva din propriul buzunar.

Regret ca spun dar, imi pare rau ca am tratat oameni care fac rau Romaniei si generatiilor care vor veni! Regret ca cei pe care i-am tratat cu atat de multa dragoste, au ajuns sa sustina raul, molima, coruptia, falsul si minciuna. Parca vad numai oi legate la ochi, batrani din ce in ce mai fixisti si usor de manipulat.

Nu e ciudat ca intr-o piata vezi sute de PENSIONARI OBSEDATI de PSD ( care, apropo, nu se mai vaita de vremea de afara si de dureri de oase) iar in cealalta mii de TINERI care lupta pentru un viitor mai bun? Cei de varsta a treia au adus mizeria la puterea prin egoismul lor, votand ceea ce este bine pentru ei dar pune in pericol viitorul unor generatii. Nu spun ca toti PENSIONARII sunt asa, exista o multime de oameni iesiti la pensie, realisti, care vad adevarul si refuza sa sustina asa-zisa „ciuma rosie”.

In incheiere, JOS PALARIA pentru cei care au avut curajul atatea zile sa iasa in strada impotriva unui guvern corupt. Sper sa reuseasca sa se uneasca impotriva celor care pe ultima suta de metri, intentionat sau nu, sustin cu atata patima comunistii care ne FURA de atatia ani. Ar fi multe de schimbat, dar daca nu avem curajul de a deschide ochii la timp, vom ramane blocati in mocirla creata de COMUNISTII PSD-ISTI.

Alexandru T.,un medic roman increzator in forta tinerilor romani!”

VEZI SI:Mesajul unei tinere catre PENSIONARI: „Jos labele de pe viitorul nostru!”

VEZI SI:IOHANNIS – „ACEST OM CARE NU ESTE ROMAN, ESTE NAZIST” – Video demential cu tiganii rasisti care protesteaza la Cotroceni!

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...