MICHAEL SCHUMACHER, la 4 ani de la ACCIDENT. Ultima ora despre STAREA de SANATATE a PILOTULUI

 In continuare starea fostului pilot de Formula1, Michael Schumacher, este destul de grava, in urma accidentului suferit acum 4 ani, in Elvetia.

Conform publicatiei „Las 2 Orillas”, Michael Schumacher cantareste doar 45 de kilograme, iar inaltimea sa a scazut considerabil la 1,60 metri, insemnand cu 14 centimetri mai putin fata de cat masura in mod normal, informeaza Libertatea.ro.
„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat un membru al familei Schumacher.

Fostul pilot de Formula1 este tinut in viata de aparatele care il ajuta sa respire si este monitorizat in permanenta de medicii angajati special pentru acesta, la resedinta familiei din Elvetia.

Conform revistei germane Bravo, acolo el ar urma sa fie tratat de medicul specialist in leziuni ale creierului Mark Weeks, din Dallas, Texas (acolo unde Schumacher detine o ferma de vite).

Dupa ce a fost externat, in urma accidentului suferit în Franta, pe partia de la Meribel, Michael Schumacher si-a continuat recuperarea intr-o locuinta din apropierea Lacului Geneva, din Elvetia. Jurnalistii au fost tinuti departe de respectiva casa, iar in presa au aparut putine informatii legate de starea germanului.

Sursa:Libertatea.ro

Loading...

Lasă un răspuns