Mihai Bendeac a mărturisit că a fost şocat de reacţia Alinei Eremia după ce i-a spus acesteia că a cerut-o de soţie în timpul în care aceasta se afla sub hipnoză.

Mihai Bendeac a intrat în jocul unui concurent de la iUmor care a hipnotizat-o pe Alina Eremia şi a acceptat să o ceară de soţie. După ce s-a terminat filmarea şi artista a ieşit din starea de hipnoză, artistul a mers la ea şi i-a dezvăluit ce s-a întâmplat.Se pare că artista nu a fost deloc impresionată de gestul lui Bendeac, fapt care l-a făcut să se simtă neapreciat.

VEZI SI: Anda Adam, FARA CHILOTI! INCENDIAR!

”Foarte frumos. Urmează să ne căsătorim (n.r. Alina Eremia). Ne iubim mult, foarte, foarte mult. După ce şi-a revenit din starea asta de hipnoză, i-am spus şi ea a zis: ”Mda…”. Una era să-mi fi spus că apreciază şi alta să-mi spună: ”Du-te de aici, mă, bocciule ”, a declarat Mihai Bendeac.

Comediantul l-a întrebat pe prietenul cu care se afla în maşină dacă a băut vreodată până nu a mai ştiut de el, ocazie cu care a făcut o mărturisire ruşinoasă: ”Cam aşa a fost! Eu m-am p***t pe mine, atât de beat eram”.

VEZI SI: Momente incendiare la TV! O vedeta de la noi s-a făcut de rîs în direct! A avut o rochie cu vedere la părțile intime! O țară întreagă a văzut tot

Loading...
loading...