MIHAI GADEA, reactie FURIBUNDA la România TV: Vedeta Antenei 3, acuzaţii uluitoare după ce a pierdut procesul cu şefa DNA – ‘e STUPEFIANT’

Vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea, s-a dezlănţuit pur şi simplu la România TV. După ce postul de ştiri din trustul Intact a pierdut procesul cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Gâdea nu a mai ţinut cont de rivalitatea cu România TV şi a intrat, prin telefon, şi la rivalul de moarte.

Gâdea s-a arătat șocat după ce a aflat decizia Curții de Apel Ploiești, prin care a pierdut procesul cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Gâdea susține că tot acest proces este o încercare de intimidare, o acțiune de forță prin care se încearcă suprimarea libertății de exprimare. ” Procurorii DNA au intervenit în acest dosar ca şefa DNA să câştige bani. Ce s-a întâmplat azi e de o gravitate enormă. În orice democraţie, jurnaliştii pun întrebări şi investighează. Ne-au dat în judecată şi ne-au cerut bani. E o dictatură. Cine să îi plătească morman lui Kovesi şi de unde? E stupefiant.

Portocală, Zdreanţă şi colegii săi de abuzuri sunt acum investigaţi. Presa independentă poate găsi un numitor comun. Trebuie să conştientizăm opinia public. Unele persoane se implică dictatorial. Azi ne-a luat pe noi, dar îi vor lua, la rând, pe toţi”, a spus Gâdea în direct la România TV.

Loading...