MILITAR ranit in Afganistan ii da replica SENATORULUI ALDE: „Ii ofer o excursie ‘all inclusive’ in Afganistan”

61835725

Marius Apostol, militar ranit in Afganistan, i-a transmis senatorului ALDE Daniel Barbu ca nu cunoaste nimic din ce presupune viata de militar si i-a oferit „o excursie ‘all inclusive’ in Afganistan”.

 „Ii ofer domnului senator ALDE Daniel Barbu o excursie ‘all inclusive’ in Afganistan. Va invat ce inseamna onoare si respect fata de tara, fata de drapelul Romaniei.Nu stiti absolut nimic din ceea ce presupune viata de militar, domnule senator ALDE Daniel Barbu”, a scris Marius Apostol, presedinte al Asociatiei Militarilor Veterani si Militarilor cu Dizabilitati, pe pagina sa de Facebook.

VEZI SI: MILITARI DROGATI IN ARMATA ROMANA retinuti de DIICOT

eactia lui Apostol vine la scurt timp dupa ce, vineri, senatorul ALDE Daniel Barbu a declarat ca profesia de politician este una „mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan”, dar, in acelasi timp, este si „o vocatie”.

„V-ati ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decat meseriile pe care le consideram foarte periculoase, cum este cea de miner. (…) Meseria de politician este grea si foarte putina lume stie de fapt ce faceti cu adevarat in fiecare zi a saptamanii, adesea si sambetele si duminicile. E o meserie grea, in zilele noastre, pentru ca este o meserie riscanta. E mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan.

Stim bine ca, din pacate, si nu numai in Romania, dar la noi intr-o maniera care este extrem de violenta, spatiul public a devenit un fel de teatru de operatiuni in care orice ales local sau national isi risca libertatea, sanatatea, in fiecare zi„, le-a spus Barbu, vineri, participantilor la Liga Alesilor Locali ALDE.

Pe de alta parte, mai trebuie mentionat faptul ca MAPN a distribuit mesajul critic al lui Marius Apostol pe pagina sa oficiala de pe Facebook.

m

Sursa: Stirile PRO TV

Loading...

Lasă un răspuns