Judecătorii constănțeni au dispus arestarea preventivă a cinci minori, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, care au atacat un alt minor, l-au înjunghiat, lovindu-l violent cu pumnii și cu picioarele, pentru a-i lua telefonul mobil în valoare de 1200 lei. Victima a fost internată în spital cu multiple traumatisme.

Cei cinci minori sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tâlhăria a avut loc în data de 15 iulie în jurul orei 23,00 pe bulevardul Lăpușneanu din Constanța când un băiat de 15 ani a fost atacat de cei cinci agresori. Victima a fost năucită cu un pumn în plină figură, apoi, înjunghiată cu un cuțit în spate, trântită la pământ, agresorii aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele.

Tâlharii i-au smuls copilului telefonul mobil și au dispărut. Victima a fost internată în spital cu leziuni traumatice care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale. După cercetări minuțioase ale polițiștilor constănțeni, suspecții au fost prinși în urmă cu două zile. Au fost reținuți pentru 24 de ore și vineri seara au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Prejudiciul de aproximativ 1200 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Sursa:evz.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...