Diaspora primește o a doua lovitură în mai puțin de o săptămână. După ce Ioan Rus afirma despre românii de peste graniță că au copii care în țară se fac „golani” și nevesta „curvă”, a venit rândul lui Mircea Badea să se dea în stambă.

Acesta este extrem de nemulțumit de faptul că românii din Diaspora nu contribuie în niciun fel la facturile publice ale statului român. Mai mult, Badea a declarat joi, la Antena 3, că Diaspora trimite bani pe care rudele din țară îi folosesc pentru a cumpăra „biscuiți”. Totodată, acesta i-a acuzat pe românii din afară că „nu fac nimic pentru țară”.

VEZI SI: ȘOCANT! O sectă din București transformă în sclavi milioane de români

Ideea lui Badea seamănă foarte mult cu cea promovată de premierul Victor Ponta. Acesta se întreba la începutul anului cum ar fi dacă românii din străinătate ar plăti un impozit lunar de 10 euro la bugetul României.

Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, așa, mă gândesc dacă cei care spun că și-au luat țara inapoi nu plătesc și impozite sau și-au luat țara înapoi pe banii altora.

Și am pus exact întrebarea asta…dar cei care și-au luat țara înapoi, așa zic ei, nu am zis eu, plătesc și impozite sau și-au luat țara înapoi pe banii mei și ai tăi și ai ăstora care plătim impozite? Că dacă ți-ai luat țara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ți-ai luat țara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu.

Și îți dai seama că înjurături, că nu se poate(…) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzația că dacă trimit bani și cumpără biscuiți de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetățenesc„, a spus Badea, care a intervenit miercuri în emisiunea Sandrei Stoicescu.

Realizatoarea TV a încercat să-i explice că prin intermediul Diasporei vin bani în țară care nu ar intra altfel și că acesta nu este un „act de eroism”. Afirmația Sandrei Stoicescu nu a avut mare efect, din moment ce Badea a insistat cu impozitele care nu sunt plătite de Diaspora.

VEZI SI: Antena3 face DIVERSIUNI pentru a sprijini PSD: „Se doreste formarea statului independent, Transylvania”

Ulterior, Mircea Badea a postat un mesaj şi pe Facebook: ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”.

 

 

Loading...
loading...