MIRCEA BADEA și CONDAMNAREA lui DRAGNEA. Reacție UIMITOARE din partea prezentatorului cu privire la șeful PSD

Mircea Badea a vorbit deschis despre condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, spunând că sentința nu l-a mirat și că se aștepta la acest lucru.

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracțiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Mircea Badea a comentat decizia instanței. „Pentru mine nu a fost o surpriză. Am spus că sunt șanse mari să se producă”, a spus el, joi seară, la Antena3.
„Termenele durau foarte mult, e o penibilitate de dosar(…). Amânările repetate. Mi s-a părut că toata treaba asta pute rău și n-avea cum să iasă bine pentru Dragnea. Există două teze: Dragnea se retrage și Dragnea nu se retrage. Eu, cu mintea de acum, nu m-aș retrage nici mort. Aș ieși mâine ca o floricică și aș zice să așteptăm motivarea, să o citim, să facem o dezbatere, i-aș lua la mișto pe toți”, a mai spus Badea.

Loading...