MISTER in cazul MORTII TINEREI gasite pe campul din apropierea Autostrazii Soarelui, INGHETATA si DEZBRACATA

Misterul se adânceşte în cazul Mirabelei, tânăra de 27 de ani găsită îngheţată şi dezbrăcată pe marginea Autostrăzii Soarelui, pe un câmp din judeţul Călăraşi.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că în cazul Mirabelei au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, anchetat fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.
Conform unor martori audiaţi de anchetatori, Mirabela Cristian, tânăra de 27 de ani, din comuna Teleaga, judeţul Prahova, a fost văzută în timp ce mergea pe jos, în zona localităţii Borcea din judeţul Călăraşi.

Anchetatorii au exclus ipoteza unei crime după ce medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului tinerei. Aceştia au descoperit că fata a murit îngheţată, în noatea de 12 spre 13 octombrie. De asemenea, pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

Procurorii mai aşteaptă raportul toxicologic, analiză care va stabili dacă Mirabela se afla sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise în noaptea în care şi-a pierdut viaţa

Potrivit ziarulincomod.ro, anchetatorii mai verifică dacă Mirabela a ajuns singură pe acel câmp sau dacă a fost adusă de cineva. La o distanţă destul de mare de trupul dezbrăcat al tinerei, poliţiştii au descoperit şi hainele tinerei, dar şi geanta acesteia, în care avea un card bancar.

În lucruri nu a fost găsit, însă, niciun telefon mobil, iar anchetatorii confirmă cele spuse de cunoștințe, că Mirabela și-a sunat părinții cu câteva zile înainte de a fi descoperită moartă, de pe telefonul unor străini de pe stradă.

Loading...

Lasă un răspuns