O TRIPLA CRIMA a ZGUDUIT ROMANIA. MISTERELE rămase nedezlegate în cazul celor 3 BEBELUȘI OMORÂȚI în Bistrița.Mama criminala ramane in arest

Tribunalul Bistrița a prelungit joi mandatul de arestare pe numele unei femei în vârstă de 42 de ani. Nici nu se putea altfel. Cred că este una dintre cele mai sălbatice criminale din istoria județului. Poate a țării. I-am parcurs cazul și singurul gând care mi-a venit a fost că dacă nu există Iadul ar trebui inventat pentru ea.

Totuși povestea are destule necunoscute și atunci de unde atât de multă siguranță, de ce femeia respectivă trezește amintirea icoanelor cu Judecata de Apoi? Răspunsul e în thriller-ul de azi, un film în care scenarist este natura umană iar regizoarea este nimeni alta decât realitatea mai dură uneori decât tot ce am învățat acasă sau avem fiecare în instinct.
Trei frați

Azi ar fi avut 11 ani. Sau 10, 9. Nimeni nu știe. Ar fi așteptat vacanța de vară ca să zburde pe maidanele de lângă blocul bunicilor sau și-ar fi așteptat părinții să se întoarcă de la muncă, într-un ghetou din Spania, Italia sau Germania. În loc de asta, abia a fost scos la lumină. E înfășurat într-o geacă ruptă. Are și doi frați. Sunt alături. Unul e într-o pungă de rafie și celălalt e într-n sac de iută.
Locul devine un furnicar de anchetatori și apar primele informații. Totuși, ca în serialele care ne mai alungă plictiseala talk-show-urilor de seară, soluția vine din laboratoarele de criminalistică.

Criminalistul care a strâns trupurile, niște păpuși din carne stafidită și oase măcinate, a fost primul și ultimul ”naș” al acestor cândva ființe. Le-a botezat după ordinea în care le-a pus în pungi: Bebelușul numărul 1, Bebelușul numărul 2 și Bebelușul numărul 3. Sunt singurele nume pe care cei trei frați le-au avut.

True Detective

Trupurile sunt duse la morgă și încep autopsiile. Medicii stabilesc faptul că toți trei fuseseră născuți la termen, ba chiar dată fiind o deformație de la umăr a unuia dintre ei, se stabilește că fuseseră născuți natural. Unul e mort de 3-5 ani, altul de 5-8 ani și cel mai ”bătrân” avea 6-10 ani. Muriseră imediat după naștere și scheletul nu dezvoltase dimorfismul sexual (sper că am scris corect), așa că medicii nu au putut stabili dacă au fost băieți sau fete.

Se fac teste ADN și ele sunt comparate cu cel extras de pe niște cârpe pătate găsite alături (două maiouri și o pereche de chiloți) care se dovediseră a fi murdare de sânge. Criminaliștii au deja prima certitudine: cadavrele sunt ale trei frați iar sângele este al unei femei, mama lor.

Testele dau o probabilitate de peste un milion că aceste concluzii sunt reale!

Între timp dădea roade și ancheta din teren. Se ajunge la ușa unui bătrân din bloc. Omul avea grijă de copiii fiicei sale, plecată în Germania cu noul ei soț. Sunt doi, un băiat de 21 de ani și o fată de 15. Este testat și băiatul și probele spun că este fratele vitreg al celor trei nou-născuți găsiți mumificați în podul blocului.

Femeia devine prima suspectă. E contactată și promite să se întoarcă în țară pentru a fi audiată.

Dosarul este preluat de la Bistrița de Parchetul General.

Pe 21 aprilie 2017 se prezintă. Grăsuță, urcă ușor treptele clădirii. Peste ore bune, iese încătușată.

Sursa;evz.ro

Loading...