MOMENT HALUCINANT la Antena3. Dancila,UMILITA in direct

 

Moment halucinant, vineri după-amiaza, în direct, la Antena 3! Întâmplarea arată adevărul despre gradul de inteligență cu care este creditată Dancila de lucrătorii televiziunii care, oficial, îi ridică ode! „V-a intrebat ceva Papa şi despre mine?”, a întrebat-o, spre finalul interviului, reporterul Antenei 3!

Oricum, rămâne, încă, un mister, de ce Antena 3 a difuzat vineri, odată cu interviul propriu-zis, și partea care nu se dă niciodată, adică momentele când se pregătesc întrebările!

Pe înregistrare se aude consiliera, a cărei voce este similară cu cea a Ancăi Alexandrescu, spunându-i reporteriţei să întrebe „în primul rând ce i-a spus Papa”.

Discuţia redată de Antena 3 a durat câteva zeci de secunde. Din înregistrare se aude cum consiliera vorbeşte peste premierul Viorica Dăncilă, care încerca să spună că a fost emoţionată. Consiliera spune că s-a emoţionat şi ea şi a încurcat scaunele.
Discutia reporter-consilera-premier

Reporter: Întreb ce aţi făcut, ce aţi vorbit?
Consilier: În primul rând ce i-a spus Papa.
Viorica Dăncilă: Eram aşa emoţionată… (e întreruptă de consilieră)
Consiliera: Eu n-am fost acolo că eram în spate, m-am emoţionat, am incurcat scaunele…
Viorica Dăncilă: Deci discursul dumnealui…
Reporter: Da? Perfect!

După acest dialog începe interviul propriu-zis:

Reporter: În primul rând, mulţumesc că aţi acceptat să ne daţi un scurt interviu într-o zi plină cu un program foarte încărcat. Spuneţi-mi, vă rog, ce mesaj a avut Papa pentru români.
Viorica Dăncilă: Un mesaj de suflet.

Sursa:comisarul.ro

Loading...