MOMENTE de PANICA intr-un AVION care TRANSPORTA ROMANI in SICILIA. AVIONUL a intrat in PICAJ dupa ce a lovit o PASARE

 Clipe de groază surprinse într-un avion plin cu români. Aeronava care se îndrepta spre Catania, în Sicilia, a intrat într-o zonă cu turbulențe şi mai mulţi dintre pasageri au leşinat.

 Cei aflați la bord au primit măştile de oxigen, oamenii au intrat în panică, iar femei însărcinate au cerut ajutorul medicilor.Ulterior, compania Wizz Air a venit cu lămuriri:

Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave. In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati.

Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime, a transmis compania.
Sursa:observator.tv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns