Momente TRAGICE la un LICEU din România. O PROFESOARĂ a fost ÎNJUNGHIATĂ de un ELEV BEAT

Caz incredibil într-un liceu din județul Prahova, unde o profesoară de 43 de ani a fost înjunghiată, chiar în incinta unităţii de învăţământ. Autorul este un fost elev care fusese exmatriculat și a fost condamnat pentru amenințare și port de armă albă.

UPDATE. Cuțitarul din Ploiești care a înjunghiat o profesoară de matematică este un fost elev al Liceului „Spiru Haret”, Mihai Alexandru Nițescu, în varsta de 22 ani, care ar fi fost exmatriculat anterior, au precizat surse judiciare. Se pare că tânărul se afla în stare de ebrietate, în momentul atacului. Pe 12 iunie 2017, Nițescu a fost condamnat la opt luni închisoare pentru amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Profesoara de matematică, în vârstă de 43 de ani, are plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic. A fost transportată la UPU a Spitalului Judetean Ploiesti, cu un echipaj SAJ Prahova.

Polițiștii de la IPJ Prahova au transmis că atacul a avut loc chiar în fața cancelariei. Victima a fost înjunghiată cu un cuțit în abdomen. Cuțitul a fost găsit la fata locului. Din primele date furnizate de oficiali din Poliția Română, el este un fost elev al liceului.

Loading...