Dacă în alți ani românii îi cereau lui Moș Crăciun dulciuri, telefoane sau televizoare, anul acesta situația a stat complet diferit. De departe, cea mai arzătoare dorință a românilor a fost legată de Victor Ponta. ”Peste 90% din românii care mi-au scris au spus că își doresc să crape Victor Ponta”, a recunoscut Moș Crăciun.

Chiar dacă a fost surprins la început, după ce a căutat pe internet și a aflat cine e Victor Ponta și cu ce se ocupă acesta sau ce mizerii a declart de-a lungul timpului, Moș Crăciun a înțeles imediat de ce își doresc atât de mulți români ca acesta să crape. Ba chiar s-a arătat nedumerit de ce nu au început românii să-și dorească să crape Victor Pontaîncă de acum câțiva ani, cum ar fi fost normal.

VEZI SI: „Draga Ponta, asa e viata facuta, dintr- o data devii istorie. Ai fost, nu mai esti!” Se doreste EXCLUDEREA lui dupa SABOTAREA PSD-ISTILOR

”Din păcate”, a spus Moșul, ”nu depinde de mine asta cu crăpatul lui Victor Ponta. Cel mult pot să mă asigur că sub bradul lui Ponta n-o să fie mâine dimineață nici un cadou, ceea ce bineînțeles că voi face. Dar, la fel ca majoritatea românilor, nu pot să nu fac și eu tradiționala urare «Sper să crăpi, Victor Ponta!»”

SURSA

Loading...
loading...