O tentativă de omor urmată de o sinucidere au zguduit România sâmbătă noaptea. Un tată şi-a înjunghiat fiul de 5 ani, i-a scos intestinele şi a vrut să îl oamoare. Rudele l-au oprit, apoi a fugit şi s-a sinucis. Motivul acestei grozăvii e de necrezut. Bărbatul a vrut să o facă să sufere pe soţia lui.

Florin avea 37 de ani şi era IT-ist la o firmă de sisteme de securitate din Bucureşti. Fiul lui era venit la ţară, lângă Panciu, cu bunica paternă, în vacanţă. În Capitală, Oana, soţia lui Florin şi mama micuţului, îl anunţa că vrea să divorţeze. A fost momentul care a declanşat nebunia în capul bărbatului.

A vrut să o facă să sufere pe femeie şi a pus la cale un plan îngrozitor. A plecat spre Panciu, agitat, alături de sora lui, care a bănuit că ceva nu e în regulă cu el. Ajuns în Moldova, a petrecut toată ziua împreună cu fiul lui. Spre seară însă a intrat în casă şi l-a înjunghiat pe micuţ în abdomen. I-a scos efectiv intestinele, încercând să îl ucidă, şi doar intervenţia rudelor au făcut ca asta să nu se întâmple.

Rude care au fost nevoite să îl muşte şi să îl lovească, pentru a-l îndepărta de copil. Iar în timp ce toţi din casă încercau să salveze băiatul, tatăl criminal a fugit, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă! S-a oprit într-un copac, iar acul de la kilometraj indica 180 km/h. Nici urmă de frâne, înainte de impact.

Cunoscuţii cred că totul a fost premeditat şi planul era să îl omoare pe copil, apoi să se sinucidă, pentru a o face pe soţia lui să sufere. O pedepsea, cumva, pentru că îşi dorea să divorţeze. Cei doi erau căsătoriţi de 7 ani.

Sursa:observator.tv

Loading...
loading...