Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din lume, a murit luni la vârsta de 83 de ani. Anunțul morții a fost făcut de oficialii penitenciarului în care acesta se afla încarcerat.

Manson se afla internat la un spital din Bakersfield, unde fusese internat în urmă cu trei zile după ce starea i se agravase. Criminalul a ordonat asasinarea actriței Sharon Tate în anul 1969. Aceasta a fost ucisă în propria locuință de către membrii grupului acestuia.

 Celebrul criminal în serie cu o svastică tatuată pe frunte a fost condamnat la moarte în 1971, alături de patru dintre discipolii lui, pentru asasinarea a șapte persoane, inclusiv a actriței Sharon Tate, fosta soție a regizorului Roman Polanski, care era pe atunci însărcinată în opt luni și jumătate, în august 1969.Manson, în vârstă de 83 de ani, a înființat în deșertul californian în anii 1960 o comunitate denumită „Manson Family”, din care mai făceau parte, printre alții Tex Watson și Linda Kasabian.

Charles Manson spunea despre el că este reîncarnarea lui Hristos și a organizat o serie de crime pentru a provoca declanșarea unui război civil între persoanele caucaziene și persoanele de culoare.

Sursa:huff.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...